Novi Beograd među najskupljim i najtraženijim lokacijama

26. jul 2019

Pored Savskog venca i Starog grada, kao ubedljivo najtraženija lokacija pridružio se i Novi Beograd koncipiran sa svim svojim sadržajima za jedan moderan, urban način života, u kom cene kvadrata i dalje vrtoglavo rastu.

Na 12 lokacija, na Novom Beogradu, trenutno se gradi preko 3.500 stambenih jedinica. Raspon cena u novogradnji je od 2.200 eura/m2 do 4.000eur/m2.

Pored mnogobrojnih sadržaja za moderan način življenja jedan od vodećih faktora za rast cena jeste i mnoštvo poslovnih objekata i sve veći broj ljudi koji radi , a ujedno i želi da živi na Novom Beogradu, kao bi imali što više slobodnog vremena koje mogu da provedu sa porodicom i prijateljima.

Brojne atraktivnosti, veliki tržni centri, široki bulevari, šoping centri, sportski tereni, dovoljne su da kvaliteno zadovolje potrebe svake savremene porodice, i dovele su do toga da se kupci otimaju za nekretine.

Novi, lepi, moderni, blokovi i kompleksi koji nude sve što je potrebno za udobno stanovanje, regulisano parkiranje, uz za sada dosta dobru saobraćajnu i drugu infrastrukturu doneli su Novom Beogradu epitet prestizne i najtraženije lokacije.

Dodatni impesivan izgled Novom Beogradu će doneti četiri nove kule od kojih će jedna biti najviša zgrada u Beogradu.
Odlično povezan linijama gradskog prevoza sa ostalim delovima grada, široki bulevari, blizina reke, brojni splavovi, kafići gde se može pobeci od gradske vreve doprinose da je Novi Beograd postao grad u malom sa celokupnim sadržajem za kvalitetan život.

Sa svim sadržajima koji nudi definitivno se nametnuo kao “top lokacija”, za koju će i oni sa prosečnim primanjima biti spremni da izdvoje veću sumu novca po kvadratu.

ŽELITE DA POGLEDATE SVE STANOVE?

ELIXIR GARDEN kompleks čine različiti tipovi stanova i lokala po Vašoj meri

PREUZMITE BROŠURU

NAJNOVIJE VESTIPRIKAŽI sve VESTI