• ZAŠTO ELIXIR GARDEN?


    Kompleks predstavlja pravu meru visokog kvaliteta stanovanja, obezbeđen primenom i korišćenjem materijala vrhunskog kvaliteta, savremenog dizajna i koncepta življenja.

PARK


Elixir Garden je kondominijum koncept sa uređenim parkom između lamela površine oko 2.084m2 na 2 nivoa sa kontrolisanim pristupom , fizičkim i tehničkim obezbeđenjem 24/7 . Namenjen je samo za stanare. Park je uređen zelenilom, stazama, klupama, osvetljen visokim i ambijetalnim svetiljkama, trim stazom i ostalom opremom za odmor i rekreaciju svih stanara. Upravo to Vam omogućava da pronađete savršen mir u vašem novom domu.

MATERIJALI


Svi materijali su prvoklasni i predstavljaju kombinaciju vrhunske tehničke opremljenosti i savršenog dizajna, tako da pružaju puno estetsko i funkcionalno zadovoljstvo. Troslojna stakla koja su ugrađena u najkvalitetniju aluminijum-drvo stolariju pružaju odličnu zvučnu i termo izolaciju. Hrastov parket prve klase vašem domu daje posebnu notu topline i elegancije, a prvoklasna italijanska i španska keramika poseban šarm. Sigurnost vašeg doma obezbedjuju ulazna vrata renomiranog proizvodjača.

LOKACIJA


Stambeno-poslovni objekat Elixir Garden se nalazi na Novom Beogradu izmedju ulica Tošin bunar, Bulevara heroja sa Košara i planirane ulice Tadije Sondermajera. Blizina brojnih sadržaja od poslovnog parka, tržnih centara do obrazovanih ustanova koji vam omogućava da jednostavno isplanirate posao, porodične aktivnosti i zabavu, čine ovu lokaciju izuzetno atraktivnom. Idealna lokacija za pravi porodični mir i aktivan savremen način života.

VRTIĆ


U prizemlju lamele B i C planiran je depadans dečije ustanove površine oko 640m2, sa pripadajućim ograđenim i uređenim dvorištem površine 564 m2, za naše mališane i njihovo bezbrizno odrastanje uz pravilan razvoj. Vrtić radi po programu koji osluškuje potrebe dece i roditelja, prepoznaje potencijale i podstiče interesovanja najmladjih u želji da ih što bolje pripremi za svet odraslih.

PARKING


Objekat raspolaze sa 446 parking mesta u podzemnoj garazi na 2 nivoa i 27 na otvorenom namenjenim za posetioce. Pristup podzemnoj garaži je iz ulice Tadije Sondermajera, ima dva ulaza/izlaza sa dve kolovozne trake. Veličina parking mesta zadovoljava sve normative i propise pa je parkiranje u samoj garaži jednostavno.

SMART HOUSE


Sistem je ugrađen u svakoj stambenoj jedinici sa ciljem uštede i sigurnosti omogućava daljinsko upravljanje grejanjem, utičnicama, osvetljenjem, roletnama, bojlerom, klima uređajem i doprinosi bezbednijem, komfornijem životu.